Feed on
Posts
Comments

Hemmeligheder / Secrets

Jeg er her stadig, og jeg nyder stadig mit arbejde og mine hobbies 😉 Jeg har haft et par travle uger, da jeg også er begyndt at gå til gospelkor og malekursus. Så der har ikke været tid til at fotografere mine ting. Cumulus er jo for længst færdig, men nu er vejret da ved at blive koldere, så det ikke varer så længe inden jeg kommer til at bruge den, og så bliver det nok mere sandsynligt at jeg får den fotograferet 😉 Jeg er også blevet færdig med Sexy Vesty, men tror jeg venter med at fotografere den til jeg alligevel er i gang med Cumulus.

Men jeg strikker stadig – og jeg er i gang med at lave nogle hemmelige ting, der er en masse fødselsdage, jul og andre lejligheder  som nærmer sig. Jeg vil dog ikke poste billeder her før gaverne er givet væk, da jeg ikke vil ødelægge overraskelsen 🙂

I’m still here, and I’m still enjoying my work and my hobbies 😉 I’ve just had a couple of busy weeks, because I also started some new activities, like singing in a gospel choir and taking a course in painting. Hence I haven’t had the time to photograph my work. My Cumulus is long overdue, but now the weather is starting to get colder, so I will soon get to wear it and therefor it is more likely I will get it photographed 😉 I also got my Sexy Vesty done, but I guess it will be photographed along with Cumulus

Otherwise, I am still knitting – and I’m making some secret things, a lot of birthdays, christmas and other occasions are getting nearer, and I won’t jeopardize the surprise by posting things here, before they are handed to the receiver 😉

Leave a Reply