Feed on
Posts
Comments

Nyt job / New job

Det sidste år har jeg, siden jeg afsluttede min kandidatuddannelse, arbejdet som matematiklærer på 4 forskellige gymnasier og haft lidt arbejde som undervisningsassistent. I morgen starter jeg i et nyt job, som jeg forhåbentligt beholder i mindst 3 år. Jeg skal nemlig være PhD-studerende (det er et rigtigt job, man er ikke som sådan fattig studerende) ved Institut for Matematiske Fag, Aalborg Universitet. Jeg skal studere grafteori med en lille drejning mod netværksplanlægning.

For the past year since I finished my master degree, I have been working as a Math teacher 4 different places and also as a teachers assistant. Tomorrow I start at a new job which will hopefully last for at least 3 years 😉 I’ve got a position as a PhD-fellow at Department of Mathematical sciences, Aalborg University. I’m studying Graph Theory with a twist of Network Planning.

8 Responses to “Nyt job / New job”

 1. Stine says:

  Så lykkedes det – rigtig meget tillykke. Det bliver uden tvivl enormt hårdt – og vildt spændende 🙂 God arbejdslyst!

  • Anita says:

   Mange tak 🙂
   Og du har måske ret i at det bliver hårdt, men heldigvis også i at det gerne skulle blive spændende, så jeg regner med at det bliver det hele værd 🙂
   Håber at se dig til strikkecafé igen, hvis du ikke har for travlt med at løbe 😉

 2. Marianne says:

  Et stort tillykke – hvor er det skønt for dig.
  Ja, jeg bliver jo ikke en skid klogere af at vide hvad det er du skal studere, men jeg er sikker på at du nok skal få drejet det i den rigtige retning.
  Knus fra Marianne.

  • Anita says:

   Mange tak 🙂
   Jeg håber da i hvert fald jeg får det drejet i en retning som jeg synes er spændende og hvor der er noget at arbejde med 🙂 Men nu får vi at se 😉

 3. Dorthe says:

  Hej Anita.
  Stort tillykke med dit nye job, hvor bliver det spændende for dig 🙂
  Glæder mig til at høre hvordan det går, HELD OG LYKKE.
  Knus fra
  Dorthe 🙂

  • Anita says:

   Tak Dorthe 🙂 Det er også spændende, men jeg kan godt mærke at jeg har været væk i et år, det er lidt svært at komme i gang med at læse rigtig matematik igen. Men mon ikke det kommer hurtigt igen 🙂
   Der kommer sikkert et indlæg når jeg en gang udgiver min første artikel (men der kan nok godt gå et par år 😉 )
   Håber du har det godt 🙂
   Knus Anita

 4. Susana says:

  CONGRATULATIONS, Anita!!!!!!
  I’m sure you will very successful and that you will enjoy your new job a lot!
  Well done and fingers crossed for you!!
  With all my friendship,
  Susana

  • Anita says:

   Thank you Susana 🙂
   I’m enjoying it so far, but it is exhausting to start a new job.
   I’m looking forward to more time for embroidery 🙂
   Kind regards,
   Anita

Leave a Reply