Feed on
Posts
Comments

Give aways

Det er ikke fordi jeg giver noget væk (lige nu) men fordi jeg har været heldig et par gange 🙂

It isn’t me who’s giving (at the moment) but I have been lucky a couple of times 🙂

Først vandt jeg en flypose hos dávadóttir: (min er med mørkelilla top)

First I won a flight bag at dávadóttir: (mine is with dark purple top)

(billedet lånt ved dávadottir)

og i går ankom en fin strikkepose vundet ved Annette’s Strik

and yesterday a knitting bag arrived from Annette’s Strik

(billede lånt ved Annette’s Strik)

Begge dele vil nok blive brugt til småprojekterne når de skal transporteres rundt.

Both will probably be used for small projects when they are to be transported.

Derudover har jeg fået opdateret mine links ude til højre, så jeg nu linker til alle de blogs jeg følger med i. Du kan ikke se dem alle på én gang (der er lidt mange). Det er også lækkert at der er begyndt at komme lidt gang i kommentarerne på bloggen, selvom jeg skriver den for min egen skyld, så er det dejligt at få lidt respons en gang imellem 🙂

I have also been updating my Link section to the right, so I am linking to all the blogs I follow. You cannot see them all at one time (there’s a lot). It is also great that comments are starting to come, although I write the blog for my own delight, it is nice to have a little response 🙂

One Response to “Give aways”

  1. marianne Sa says:

    Skønne gaver –
    minder mig om at jeg skal i gang med at sy små poser til alle Jens Peters elektronikdimser der idag ligger i kedelige plastposer – og nu er min sorte jakke færdig, så når vi kommer fra Tønder er det symaskinen der skal findes frem.

Leave a Reply