Feed on
Posts
Comments

Det er jo ikke fordi jeg synes jeg mangler garn, med mindre man kigger på så mange andre garnomaners lager, men altså personligt synes jeg ikke garnlageret behøver at blive meget større. Men nu blev det det altså, eller i hvert fald lidt. 1 kg er der blevet tilføjet siden sidst. Først faldt jeg over Debbie Bliss’ Baby Cashmerino på tilbud ved Designværkstedet, og jeg har længe haft disse Spindle Socks i min kø på Ravelry, så nu blev det altså.

It’s not because I’m needing yarn, unless you look at other yarn-omanias stash, but personally I don’t think my stash needs to get any bigger. But it did, at least a little. 1 kg has been added since last time. First I saw Debbie Bliss’ Baby Cashmerino at sale at my LYS, and I have had Spindle Socks in my queue at Ravelry for some time, so I bought some.

Debbie Bliss baby cashmerino

Og så var der lige det der Promenade sjal, som jeg har lovet min mor, og som jeg hellere måtte få bestilt garn til. Og den ene skal jeg også bruge til Rasmillas Linnea (voksen). Glæder mig til at strikke i farverne, som min mor selv har valgt – de er da dejlige at se på 🙂 Alt sammen fra Holst Garn.

And then I had to order yarn for a Promenade shawl which I had promised my mother. One of the colors will also be used for Linnea (adult) by Rasmilla. I am looking forward to knitting in these colors, which my mother picked out herself – they are very lovely to look at 🙂 They are all from Holst Garn.

Holst Garn - Aubergine

Holst Garn - Peony

Holst Garn - Venetian

Holst Garn - Poppy

Holst Garn - Bleached White

7 Responses to “Lidt nyt garn / Some new yarn”

 1. marianne Sa says:

  Tænker du på nogen speciel garnoman, eller ?
  Lækkert garn for øvrigt.

  Knus fra Marianne.

  • Anita says:

   Nej, tænker ikke på nogen specielt 😉 Men ved da der er en del der har noget mere garn end jeg har 😉 Og tak 🙂 Glæder mig altså til at se det strikket op 😉

 2. Åh, det er så godt at få fyldt på, jeg siger med vilje ikke “fyldt op”, for vi kan jo ikke få for meget, vel ? 😉 Det er herlige sager, du har hentet hjem 🙂

  PS: Dit Haruni er blevet utrolig flot, smukt, smukt garn 🙂

  • Anita says:

   Det ville nok være synd at sige vi kan få for meget ja 😉 Men lige nu synes jeg, at jeg har “nok” 🙂 Vil gerne strikke lidt mere af det op inden jeg køber nyt i hvert fald 😉 Og det bliver lidt sjovere, når man så kan nørde lidt med at regne ud hvor mange gram og meter man så strikker 🙂

   Og tak for rosen af Haruni 🙂

 3. Marianne says:

  Hvor er de fine de farver din mor har valgt til Promenadesjalet..
  Jeg glæder mig til jeg er i bund af nogle UFO så jeg også kan få det på pindene…

  • Anita says:

   Jeg tror i hvert fald det var godt min mor selv var med til at vælge farverne 🙂
   Det kan være vi skal have gang i en knit-along 🙂

 4. Janne says:

  Uha lækkert garn uden tvivl. Det kan få det til at krible i fingerne 🙂 De Haruni er blevet fint.

Leave a Reply