Feed on
Posts
Comments

Så er februar i gang

Og hvordan starter man februar bedre end at afslutte en February Baby Sweater?


Garnet er Marianne Svits Supersoft, som jeg brugte til min February Lady Sweater (sammen med en tråd Drops Alpaca) – jeg har brugt knap 100 gram. Jeg tror/håber niecen når at få lidt glæde af den – har jo ikke forstand på størrelser 😉

Knapperne er mariehøns

og det er med vilje de vender hver sin vej 😉

Ændringer i forhold til opskriften er at jeg har strikket kroppen færdig først og så strikket ærmerne rundt.

Det næste projekt er ved at tørre, så mere om det snart 🙂

4 Responses to “Så er februar i gang”

 1. marianne sandemand says:

  Hvor er den fin.
  Ja, det er svært med hensyn til størrelse når man forlader sin egen.
  Jeg sidder og strikker små sokker, for at få brugt noget af mit strømpegarn, og pludselig går det op for mig at m.h.t. længde på strømper plejer jeg jo bare at måle på min eller Jens Peters fod, men hvor lang er foden på en 2årig. I en opskrift er det et mål og i en anden et andet mål. Nå, jeg strikker som jeg synes det passer og så må vi jo se, hvem det passer.

  • Anita says:

   Mange tak 🙂

   Ja, men nu får niecen den i hvert fald bare – så må de se om den kan passe (hun er trods alt kun 2½ måned) og ellers er der måske en anden lige pige der passer den en gang 🙂
   Jeg er ikke begyndt at strikke frit på den måde endnu, holder mig ret meget til opskrifterne, med enkelte variationer – man kan jo også finde en masse søde strømpeopskrifter på nettet, når nu man ikke selv tør at kaste sig ud i et forsøg 😉

 2. Åh, den er altså sød i den størrelse og så fin i rød 🙂 Knapperne er prikken over i´et – de er så seje 🙂

  • Anita says:

   Takker 🙂

   Jeg havde kig på nogle katte-knapper, men de blev altså for lyse og de røde som ekspedienten startede ud med at vise mig, faldt bare helt i med trøjen, hvilket jeg synes er en skam 😉

Leave a Reply