Feed on
Posts
Comments

Januars strømper

Det har taget mig over en måned – ikke fordi det var svært – det var bare kedeligt! Jeg har købt garnet hos P&P i Vejgaard på tilbud en gang, og kom endelig i gang med at strikke strømper af det i december. Pga. de mange farveskift valgte jeg bare at strikke dem ret, men hold op det var kedeligt og jeg tror det er grunden til de først er færdige nu. Egentligt var de tiltænkt som en julegave til svigerinden, men svigermor havde haft et mislykket forsøg med strømper der alligevel ikke kunne tåle vaskemaskinen, så hun fik dem som sine sove-strømper. Jeg har prøvet at strikke efter min tyske strikkebog, men synes ikke hælen blev så vellykket – hullerne blev vældigt store i starten, så derfor endnu bedre at de nu lever som sove-strømper 😉

Strømperne nåede lige at blive færdig inden udgangen af januar – og jeg kom vist til at sætte mig et mål om at strikke ét par strømper om måneden i 2010, men det må gerne være børnestrømper også 😉

Leave a Reply