Feed on
Posts
Comments

Redekasser

Til jul havde jeg foreslået min svigerfar at han kunne lave nogle redekasser til mine forældres duer, idet han er ret fiks på fingrene, duerne manglede nye redekasser og jeg vidste svigerfar gerne ville gøre noget godt for mine forældre, fordi min mor forkæler dem med hjemmesyltede ting 😆

Da jeg var hjemme sidst i januar var kasserne blevet sat op – det var egentlig meningen de skulle stå på gulvet, men det var min far vist ikke enig i 😉 Her i påsken var vi så på besøg hos mine forældre, og fik lige set hvordan det stod til.

duer1

Uanset hvad, har duerne i hvert fald taget godt imod dem 🙂

duer2

Der var et par stykker der lå på æg,

duer3

og der var også en enkelt unge deroppe 🙂

duer4

Der var også en mindre redekasse der fik lov at stå på gulvet, men den glemte vi helt at kigge i. Dog er der stadig en del der laver reder på gulvet 😉 Normalt plejer de at holde sig ude til siden på gangen, men der var en enkelt der havde placeret sig lige midt på gangen – det har jeg alligevel aldrig set før 😉

4 Responses to “Redekasser”

 1. Dorthe says:

  Super når man kan hjælpe hinanden på den måde 🙂
  Håber at du har haft en god påske.
  Knus fra
  Dorthe

 2. Dorthe says:

  Hej igen Anita.
  Min skridtæller fra apoteket hedder “G Walking style II”. Prøv bare at gå ind på dit nærmeste apotek og spørg hvad de har, de har nemlig nok kun den. Jeg har givet 199,- for min.
  Held og lykke.
  Knus fra
  Dorthe

 3. Dorthe says:

  Hej igen 🙂
  Det bliver spændende med skridtællerne, håber de er gode.
  Jeg har da været forbi impaZ en del gang, og da der sidst var tilbud på Feza slog jeg til. Du skal nok være hurtigt, hvis du skal bestille noget, det er det sidste Marianne sælger ud af nu. Du kan roligt bestille via nettet, hvis du ikke lige kommer forbi. Servicen er bare 100% ok!
  Tror da ikke det er nødvendigt at sende gavekortet, men prøv at skriv til Marianne og spørg.
  Held og lykke 🙂

  • Anita says:

   Hej Dorthe 🙂

   Ja, jeg er også spændt på at få skridttællerne – og frygter lidt hvor galt det egentlig står til :-s

   Ved godt jeg snart skal tage mig sammen hvis jeg vil have Feza – men jeg har ikke rigtigt brug for noget lige nu, så jeg venter nok bare lidt endnu og kigger derind når jeg mangler noget. Jeg har skrevet og spurgt hvordan og hvorledes med gavekortet, og der fik jeg at vide at jeg skal sende det.

Leave a Reply