Feed on
Posts
Comments

Nymfernes legeplads

Ja, det er altså efterhånden ikke mange steder nymferne ikke har været. Charlie er også begyndt at være mere modig, og så er det klart at de andre kan “glemme” hvor det er de ikke må sidde.

De må meget gerne sidde på Kims ryglæn, og det er de også begyndt mere og mere – det der biden i “tehætten”, kan så diskuteres 😉 (Tehætten er et overtræk jeg har syet til stolen, pga. Xander altid sad derovre)

nymfer072

nymfer073

De holder også stadig meget af deres egen lille legeplads ovenpå reolen 🙂

nymfer074

Men nu har de fået en idé med at lande på bordet (-igen, tror det er lidt i perioder at noget er spændende – det er bare ikke spændende at få voksdugen tygget i stykker)

nymfer075

Charlie kan godt lande på stolene, og han kan også fortælle lystfiskerhistorier mens han sidder der 😉

nymfer076

Reolen inde i stuen er også et hit. Charlie lander mest ovenpå vaserne indtil videre, men sådan var det også med de to andre 😉

nymfer077

Dog er det selvfølgelig blevet spændende at sidde der igen, når nu Charlie gør! Det resulterede i at Lille Bøv pludselig sad nede i vase den anden dag – hun sagde ikke en lyd, men Nynne var fuldstændig panisk, og hvis jeg ikke havde kigget irriteret op på ham, så havde jeg nok ikke opdaget Lille Bøv lige med det samme *G* Men ingen kom til skade, og vaserne er nu fjernet deroppe fra igen 😉

nymfer078

Det gør såmænd ikke noget at bøllerne sidder på lampen, det ser jo ret hyggeligt ud. Det er kun trælst når de piller i ledningerne, for det må de altså ikke!

nymfer079

Det bliver ikke til så meget bloggen for tiden, jeg er startet på specialet, men det er mere det der kommer efter som optager min tid for tiden. Jeg skal nemlig “lige” have fundet ud af hvad jeg kunne tænke mig at min ph.D skal handle om – til på næste fredag! Jo tak, hvordan gør jeg mon lige det? Tror jeg skal bede om lidt mere hjælp.

Leave a Reply