Feed on
Posts
Comments

Laminaria

Her har været ret så stille. En større arbejdsbyrde efter endt barsel end jeg havde regnet med har taget al lyden og overskuddet fra mig. Nu er der udsigt til mindre arbejde og dermed bryder overskuddet ligeså stille igennem – også i kraft af den forestående efterårsferie (omend jeg skal arbejde lidt).

Laminaria

I august havde jeg ellers forestillet mig jeg sagtens kunne nå at strikke det lace-sjal min svigerinde ønskede sig til sin fødselsdag, garnet havde jeg købt i god tid, så skulle bare i gang. Men det satte arbejdet også en stopper for. Eller jeg nåede da til kant-diagrammet inden fødselsdagen, men nåede ikke at blive færdig (de sidste pinde var pænt lange).

Laminaria

Jeg synes ikke aflukningen blev så fin, men derudover er jeg ret godt tilfreds 🙂

Laminaria

  • Mønster/Pattern: Laminaria af Elizabeth Freeman
  • Garn/Yarn: Madelinetosh prairie
  • Farve/Colour:  Molly Ringwald
  • Pinde/Needles: 3,5 mm
  • Størrelse/Size: En mellemting mellem de to forslag i mønsteret
  • Garnforbrug/Used yarn: 88 gr = 568 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 1568 gr= 6922 m

Laminaria

One Response to “Laminaria”

  1. Birthe Nielsen says:

    Hold da op et flot arbejde du har lavet,

Leave a Reply