Feed on
Posts
Comments

Restesokker II

Endnu et par strømper i restegarn er færdige. Denne gang er de til min mor – et løfte om et par strømper i stedet for en buket blomster da hun havde lungebetændelse tidligere på året.

Restesokker

Hun synes ofte ribben bliver lidt løs i det og de så glider ned af anklerne, så denne gang har jeg lavet ribben ekstra lang så den kan foldes ned. Også fordi jeg så kunne bruge alt garnet op 😉 De har egentligt ligget og været færdige længe, men de der ender, der skulle hæftes, trak ikke ligefrem i mig 😉

Jeg har strikket med en ensfarvet rest til tå, hæl og rib mens resten er strikket i en multifarvet rest. Jeg har prøvet en ny type hæl, der bruger tvillingemasker. Den var ganske nem at strikke, så må vi se hvordan den opfører sig i brug.

  • Mønster/Pattern: Fra tåen og op, hæl med tvillingemasker
  • Garn/Yarn: Bumbo strømpegarn og Filcolana Arwetta Classic
  • Farve/Colour:  Mix og en bordeaux/lilla
  • Pinde/Needles: 2,5 mm
  • Størrelse/Size: 39
  • Garnforbrug/Used yarn: 38+40 gr = 328 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 1203 gr= 4832 m

Leave a Reply