Feed on
Posts
Comments

Årets første garnkøb

Jeg har været så heldig at få sponsoreret et gavekort til garn fra Woolspire 🙂

Valget faldt på nogle nøgler Cotinga fra Dale Garn, så jeg kan strikke en islandsk trøje fra Drengestrik til Harald.

Cotinga Cotinga Cotinga Cotinga

Jeg holdt mig selvfølgelig ikke indenfor gavekortets værdi, og for at spare portoen røg der lidt ekstra i kurven (gratis fragt ved bestilling for mindst 499,-). Jeg har nemlig længe gerne ville strikke en trøje fra Ravelry, der hedder Loki.

Lettlopi Lettlopi

Jeg bestilte lørdagen inden påske, tirsdag blev jeg gjort opmærksom på at et nøgle af Léttlopi (en hvid) var i restordre og om jeg ønskede at vente og få det hele samlet eller få sendt det der var på lager nu og så det sidste nøgle eftersendt. Jeg valgte (selvfølgelig) det sidste – jeg var nemlig lidt ivrig efter at komme i gang med trøjen i Cotinga (Harald kunne sådan set godt bruge den trøje lige nu nu). Faktisk havde jeg fået en mail fra Woolspire mandag om at pakken forventedes at komme næste dag, så blev en lille smule skuffet 😉 Så pakken blev sendt onsdag og var derfor først fremme tirsdag efter påske (øv, havde håbet på at begynde på trøjen i påsken 😉 ) Men ak og ve! Så var det en forkert pakke jeg fik. Selvfølgelig var der ingen problemer da jeg ringede til Woolspire og en ny pakke blev sendt til mig med de rigtige varer (og der er som standard returlabel i pakkerne, så det var også dejligt nemt at returnere den forkerte pakke). Så endelig ankom pakken torsdag – selvfølgelig med aftenposten :-p Men garnet har været værd at vente på og jeg har været tilfreds med serviceniveauet hos Woolspire, det er bare lidt svært at vente når man glæder sig 😉

One Response to “Årets første garnkøb”

Leave a Reply