Feed on
Posts
Comments

Restesokker

Som nævnt var jeg i gang med et par strømper i garnrester. De er nu færdige.

Restesokker

Kim er glad for lange strømper, så det får han (og så kan jeg også få brugt mere af resterne på færre par sokker, ren win-win 😉 )

  • Mønster/PatternFra tåen og op med kilehæl, ren glatstrik
  • Garn/Yarn: Bumbo strømpegarn
  • Farve/Colour:  To forskellige mix
  • Pinde/Needles: 2,5 mm
  • Størrelse/Size: 43
  • Garnforbrug/Used yarn: 47+24 gr = 299 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 828 gr= 4029 m

Pindene nåede at være tomme lidt inden der blev slået op til noget nyt. Og så er jeg blevet helt hooket på at sammensætte de øvrige strømpegarnsrester så det også ser smart ud, og måske forsøge mig med en anden hæl (så man kan strikke den i en anden farve, hvilket jeg synes kan være ret pænt). Dog ikke strømper på pindene endnu 😉

Leave a Reply