Feed on
Posts
Comments

Friday på en onsdag

Jeg har strikket til mig selv! En cardigan, for det er nu smartest mens man ammer 😉 Jeg havde lidt problemer med at ramme strikkefastheden. Hvad sker der for at når jeg strikker Susie Haumanns børneopskrifter, så strikker jeg alt for løst, og her var det alt for stramt? Skulle jeg strikke den om ville jeg nok strikke en større størrelse, men jeg kan da håbe at jeg får smidt nogle flere af graviditetskiloene så den passer bedre. Kommer nok til at bruge den åben uanset, så det gør ikke så meget 😉

Friday

Det hele er fra garnudsalg.dk, også knapperne. Dem har jeg vendt omvendt af hvad jeg tror der er meningen, men jeg burde have tjekket “forsiden” lidt bedre, for nogle af dem er potentielt farlige for strik hvis man ikke er lidt forsigtig når man knapper dem.

Jeg har strikket cardiganen rundt og derefter klippet op. Næste gang skal jeg ikke bruge et glat strømpegarn til at fæstne inden jeg klipper, nogle af enderne gled nemlig ud (men så er det godt jeg brugte 5 ekstra masker og ikke kun 3 😉 )

 • Mønster/PatternFriday af Susie Haumann
 • Garn/Yarn: Blackhill Højlandsuld
 • Farve/Colour:  Muldvarp og Kaffefløde
 • Pinde/Needles: 4,5 og 5 mm til kroppen, 5 og 5,5 mm til ærmer
 • Størrelse/Size: M
 • Garnforbrug/Used yarn: 283 + 79 gr = 1990 m
 • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 757 gr= 3730 m

Som det ses er det et fornuftigt indhak i lagergarnet og jeg overvejer at købe nyt garn så jeg kan strikke Islænder fra Drengestrik til Harald. Jeg har næsten nået mit mål om at komme under 8 kg, mangler sølle 9 gram, men det skal det par sokker jeg er i gang med til Kim nok få sørget for 🙂

3 Responses to “Friday på en onsdag”

 1. Birthe Nielsen says:

  hej Anita.
  Håber at I alle har det godt. Den er da så super flot.
  Jeg har endnu ikke haft mod på at klippe i mit strikketøj. Har du strikket den op i flere tråde?
  knus BIrthe

  • Anita says:

   Hej Birthe

   Tak, vi har det alle godt ja – lidt travlt med hverdagen, men der er udsigt til lidt mere overskud i den kommende tid. Håber også det går godt hos jer?
   Jeg har strikket trøjen i to tråde ja, så den er ok tyk.

   Knus Anita

Leave a Reply