Feed on
Posts
Comments

Farverige sokker til Kim

Som nævnt ønsker Kim sig flere hjemmestrikkede sokker. Han har selv valgt garnet – jeg blev faktisk lidt overrasket over at han ikke valgte en af de ensfarvede jeg også har på lager. Ydermere er der faktisk en skrig-pink i denne også 😀 Men okay, i virkeligheden er han ret ligeglad med hvordan de ser ud og han bruger dem næsten kun herhjemme.

Colors for Kim

  • Mønster/PatternMin sædvanlige modifikation af Scylla til Vanilla
  • Garn/Yarn: ONline Supersocke 100
  • Farve/Colour:  Sport
  • Pinde/Needles: 2,5 mm
  • Størrelse/Size: 43
  • Garnforbrug/Used yarn: 74 gr = 315 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 338 gr= 1367 m

De næste par sokker til ham strikkes i restegarn – som nævnt er han ligeglad med udseendet, og jeg har jo nogle mål jeg gerne vil opnå. 🙂 Det går ret godt med at strikke mere end jeg køber 😉

Leave a Reply