Feed on
Posts
Comments

Julesokker

Jeg begyndte på disse sokker i oktober, fordi jeg var ved at slide flere par af de gamle op. Pludselig lå de stille efter jeg havde strikket den første sok, men jeg fik gang i dem igen lige inden jul. Dog nåede de først at blive færdige her i år, men så er julefarverne da klar til næste år 😉

Julesokker

 • Mønster/PatternInspireret af Scylla
 • Garn/Yarn: Regia World Ball
 • Farve/Colour:  Rød, hvid, grøn
 • Pinde/Needles: 2,5 mm
 • Størrelse/Size: 39
 • Garnforbrug/Used yarn: 55 gr = 231 m
 • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 76 gr= 301 m

Kim ønsker sig også sokker, så jeg har overgivet mig og er godt i gang med et par til ham (okay, faktisk blev de lige færdige i går). Det er ret afslappende strik, efterhånden skal jeg kun lige tænke mig lidt om ved hælen – de sidste mange par er bare blevet plain vanilla, men jeg tænker at det næste par til mig selv skal være i meleret garn og så med lidt mønster (hvis jeg kan finde et egnet garn på lager – mønsteret har jeg fundet 😉 )

One Response to “Julesokker”

 1. Susana says:

  Amazing socks to wear at xmas!!
  Very nice!!
  Susana 🙂

Leave a Reply