Feed on
Posts
Comments

Det der med at nedbringe mængden af lagergarn i 2015 – det gik ikke så godt.

Til at starte med i 2015 havde jeg 6966 gram=30188 meter på mit lager. Da året sluttede havde jeg 8765 gram=39878 meter. Altså næsten 2 kg mere end til at begynde med! Jeg strikkede lige omkring 2 kg op, men købte altså så også næsten 4 kg.

I 2016 har jeg det sædvanlige mål om at reducere lagermængden – men denne gang lidt mere specifikt til at det helst skal under 8 kg, altså en reduktion på næsten 10%.

Desuden vil jeg gerne have mindre end 100 slags/farver garn – lige nu har jeg 118. Det kan jeg klare ved at strikke stribede babytrøjer og restesokker. Har en hel del bitte små rester jeg burde kunne få gjort nemt kål på.

Og så vil jeg gerne have mindre end 50 planlagte projekter i min kø på Ravelry. Lige nu har jeg 61 og en del forsvinder jo selvfølgelig i takt med at jeg får tingene strikket, eller de pludseligt ikke er aktuelle mere, fordi børnene f.eks. bliver større end mønstrene går til 😉 Endelig kan det også være jeg er realistisk og bestemmer mig for at det er noget jeg aldrig får strikket og derfor fjerner med hård hånd fra køen 😉

Leave a Reply