Feed on
Posts
Comments

Evald næsten 2 mdr

Huhej som tiden den går! Vi drukner lidt i hverdagen og lidt i julen – sådan på den gode og dejlige måde. Jeg forsøger at begrænse mit skærmforbrug mens ungerne er vågne. Det betyder faktisk overraskende meget strikketid (fordi det kan man godt mens man snakker med en 1,5 årig og en baby og stadig være nærværende <3) Og når børnene så sover, så har jeg faktisk ofte bare lyst til at strikke videre – eller selv sove 😉

Det går bare så godt med Evald, han er en glad lille dreng. Sundhedsplejersken var her tidligere i dag, nu er han oppe på 7,4 kg og 63 cm. I bodyerne er han ved at vokse ud af str. 62, mens benlængden stadig er en str. 56 *G*

I får lige et billede fra tidligere i dag – hvor han rigtigt hyggede sig på legetæppet 🙂

Evald

Og så påstod jeg jo at jeg fik strikket en del – eller i hvert fald mere end jeg havde forventet for nogle mdr. siden 😉 Alligevel bliver der ikke rigtigt noget færdigt, for de to ting jeg strikker på er begge på str. 2,5 – men det begynder at nærme sig for begge dele 🙂

One Response to “Evald næsten 2 mdr”

  1. Susana says:

    Evald is sooooooooooo cute and adorable!!!
    Congratulations!!!! 😀
    Hugs!!

Leave a Reply