Feed on
Posts
Comments

Lille Evald

Mandag den 9. november kl. 11.48 ankom Evald så. Helt lille er han ikke, 55 cm og 4650 gram. Fødslen gik relativt godt, selvom den sidste del føltes lidt traumatisk for både Kim og jeg, på hver sin måde. Men resultatet er ikke sådan at kimse ad, så det fokuserer vi på og jeg er ret fit for fight i forhold til efter Haralds fødsel og i forhold til hvordan jeg havde det til sidst i graviditeten, så det er rigtigt skønt (men der kan sikkert også være spor af adrenalin tilbage i kroppen 😉 )

Evald

Vi er ret forelskede og Harald er også interesseret i den lille baby, og især hans mund. Der bliver peget og aet en del, og ellers ikke taget hensyn til at babyen sover eller ligger lige der hvor han altså skal sidde 😉

Evald

Der bliver spist rigtigt godt fra hans side og amningen er startet nemmere (dvs. uden suttebrik) denne gang, selvom der selvfølgelig lige er lidt begynder”vanskeligheder”.

3 Responses to “Lille Evald”

 1. Stort tillykke med ham.
  Hvor er han fin 🙂

 2. Susana says:

  CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!! 😀
  Evald is sooooooo cute and beautiful!!!!!!!!!!!!
  Lots of hugs x 4,
  Susana 😀

Leave a Reply