Feed on
Posts
Comments

Body og hue

Lidt mere strik til Evald her på falderebet.

Body og hue

Jeg fik bogen “Drengestrik” af strikketøserne i fødselsdagsgave – hvor jeg også lige havde fundet ud af at det er en lille dreng vi venter os. Men det er først nu jeg er kommet til at få strikket noget derfra – heldigvis er der størrelser op til 8 år, så jeg skal nok nå at få strikket mere derfra 😉 Men den lille body var da ikke til at stå for – og går naturligt ikke så langt op i størrelser.

Body forfra

Jeg skal øve mig i at holde garnet lidt løsere når jeg strikker to-farvet, men alt i alt er jeg godt tilfreds. Der er små gennemsigtige trykknapper i skridtet og på ryggen syet på med hvid sytråd, så man forhåbentligt ikke ser det så tydeligt.

Body bagfra

 • Mønster/PatternBody Voss af Olaug Kleppe fra Drengestrik
 • Garn/Yarn: CaMaRose Yaku
 • Farve/Colour:  Råhvid og Mellemblå
 • Pinde/Needles: 2 og 2,5 mm
 • Størrelse/Size: 0-1 mdr
 • Garnforbrug/Used yarn: 71+7 gr = 312 m

Og da bodyen var færdig, var det oplagt at strikke en hue dertil, også fra samme bog.

Eventyrhue

 • Mønster/PatternEventyrhue fra Drengestrik
 • Garn/Yarn: CaMaRose Yaku
 • Farve/Colour:  Råhvid og Mellemblå
 • Pinde/Needles: 2 og 2,5 mm
 • Størrelse/Size: 0-1 mdr
 • Garnforbrug/Used yarn: 19+2 gr = 84 m
 • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 1505  gr= 7893 m

Jeg har ikke tilføjet en pompom som opskriften foreskriver, ved ikke lige om jeg gider 😉 (både tidsmæssigt og så er garnet lidt for luksus til at jeg vil spilde det på en pompom 😉 )

2 Responses to “Body og hue”

 1. Susana says:

  Adorable!!!!
  The design is lovely and the yarn too!!
  All you do is amazing, Anita!! 😀

 2. Casper S. says:

  Hej Anita, jeg kunne ikke finde din mail, har du muligheden for at kontakte mig på blog at woolspire .com

  det er vedr. sammenarbejdsmuligheder.

Leave a Reply