Feed on
Posts
Comments

Dragt til Evald

Jeg blev hurtigt forelsket i denne dragt da jeg så Susie Haumanns nye bog Baby it’s cold outside. Det er bare så ærgerligt at jeg ikke kan ramme den strikkefasthed med den type garn (ikke med mindre jeg skal ned på mikroskopiske pinde). Så jeg har regnet lidt om i opskriften og håber Evald kommer til at kunne passe dragten inden vinteren er forbi 😉

Dragt

Idéen var også at få brugt lidt garn fra lageret, men der gik ikke så længe inden jeg indså at jeg ikke havde nok af den mørke farve, derfor måtte jeg ty til Ninas garnlager – hun havde en farve der lå tæt på, og på ovenstående billede er det jo nok umuligt at se at de mørke striber på bærestykket lige er en lille smule lysere end på resten af dragten. Det er i hvert fald ikke noget der springer i øjnene på mig selv når jeg ser den i virkeligheden heller.

 • Mønster/Pattern: Dragt af Susie Haumann fra Baby it’s cold outside
 • Garn/Yarn: Blackhill Højlandsuld og Holst Supersoft
 • Farve/Colour:  Sandkasse og Coffee, samt lidt Kaffe af højlandsulden
 • Pinde/Needles: 2,5 og 3 mm
 • Størrelse/Size: 0-6 mdr
 • Garnforbrug/Used yarn: 49+32+6 gr = 498 m
 • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 1380 gr= 7347 m

2 Responses to “Dragt til Evald”

 1. Susana says:

  This is my favourite!!
  Love it all: the pattern, the design and the colours!!
  Simply adorable!!!

 2. […] et lille billede af den dragt jeg strikkede sidste år i brug – som I kan se går der nok ikke så længe inden han vokser ud af den […]

Leave a Reply