Feed on
Posts
Comments

Islænder til Harald

Jeg sagde jo godt nok sidst, at det næste der skulle strikkes ville blive til Evald. Det var egentlig sandt nok, men på de pinde jeg skulle bruge sad denne islandske sweater til Harald, så den gjorde jeg lige færdig først. Dog var den ikke så nem at tage med, så et andet projekt måtte agere bilstrik imens, mere om det senere.

Islænder

Sweateren har været undervejs siden sidst i februar, men først var jeg lige i tvivl om hvorvidt den var for løs i flerfarvestrikken, så efter lidt rådgivning fra kyndige strikkeveninder, fortsatte jeg og kunne så inden længe se at det artede sig pænere når man kom længere op. Jeg er rigtigt godt tilfreds med resultatet, det er trods alt stadig noget af det første flerfarvestrik jeg har strikket. Senere regner jeg med at strikke cardiganen af samme designer og med samme mønster, til mig selv. I samme farver, men med ombyttet mønster- og bundfarve. Håber den er færdig til vinter, for sådan nogle cardigans er sikkert guld værd når jeg skal i gang med at amme igen.

 • Mønster/Pattern: Islænder af Susi Haumann fra Knit for your kid
 • Garn/Yarn: Blackhill Højlandsuld
 • Farve/Colour:  Kaffefløde og Muldvarp
 • Pinde/Needles: 4 mm
 • Størrelse/Size: 2 år
 • Garnforbrug/Used yarn: 88+33 gr = 665 m
 • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 987 gr= 5106 m

One Response to “Islænder til Harald”

 1. Susana says:

  What a great present for Harald!
  The pattern is lovely and the wool also!
  Hugs,
  Susana 🙂

Leave a Reply