Feed on
Posts
Comments

Et par simple strømper

Strømper skal der jo strikkes i år, det sørgede jeg jo selv for at arrangere, da jeg gav min mor strømpegarn i julegave 😉 (hvad kan man så lære af dét?) Nu er andet par da kommet af pindene (så mangler jeg kun to par mere…).

Simple strømper

  • Mønster/Pattern: Scylla som konstruktion og ellers bare et spiralmønster med 4r, 1vr
  • Garn/Yarn: Bumbo strømpegarn
  • Farve/Colour:  Mix
  • Pinde/Needles: 2,25 og 2,5 mm
  • Størrelse/Size: 39
  • Garnforbrug/Used yarn: 62 gr = 261 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 774 gr= 3874 m

Nok det hurtigste projekt jeg har strikket længe (2-3 uger), men motivationen for at få dem af pindene, var at jeg skal bruge pindene til noget andet spændende 😉

One Response to “Et par simple strømper”

  1. […] En lille ny pige kom til verden og ønsket fra moren lød på noget piget strik. Jeg håber dette hører under denne kategori. Dog tror jeg snarere storesøsteren på 2 kan passe den, men så er der da noget at vokse ind i ? Det er forøvrigt den mere spændende ting jeg hentyder til her. […]

Leave a Reply