Feed on
Posts
Comments

Sidste garnkøb i 2014.

Min mor ønskede sig hjemmestrikkede strømper i julegave. Det kunne jeg umuligt nå. Så hun fik garn i stedet 😉 Der er nu slået op til det første par 🙂

 

Bumbo

 

Havde faktisk købt tre nøgler af ovenstående, men enten har kassebåndet, parkeringspladsen eller bilen spist det sidste nøgle. Heldigt det var en af de farver jeg havde taget tre nøgler af 😉

Bumbo

Bumbo

2 Responses to “Sidste garnkøb i 2014.”

  1. […] Min mor fik jo strømpegarn i julegave, og det var på tide at få noget af det omsat til et par strømper. Hun ville gerne have forstærket hæl og tå, så de er strikket på mindre pinde og der er strikket en kinesertråd med her også. Så håber vi de kan holde lidt bedre. […]

  2. […] skal der jo strikkes i år, det sørgede jeg jo selv for at arrangere, da jeg gav min mor strømpegarn i julegave ? (hvad kan man så lære af dét?) Nu er andet par da kommet af pindene (så mangler jeg kun to […]

Leave a Reply