Feed on
Posts
Comments

Langstingsbroderi

For et stykke tid siden – nærmere betegnet 3½ år siden efterhånden!!! – var jeg sådan lidt i gang med at gøre en af min mors ufo’er færdige. Det drejer sig om et broderi med fugle i langsting. Blev faktisk lidt chokeret da jeg lige ville se om jeg havde lagt billede på bloggen af det, og fandt ud af at det var SÅ længe siden. Men nu er det færdigt 🙂

Hele broderiet

Det er altså blevet strøget et par gange, men det er vist ret tydeligt hvor folderne har været mens det er blevet broderet på 😉 Hvis nogle har nogle gode fif til hvordan jeg får det pænt strøget (har sprøjtet med vand og strøget fra bagsiden) er jeg meget lydhør 😉

I får da også lige et nærbillede af midtermotivet.

Nærbillede

Det bliver lidt spændende om min mor overhovedet kan huske broderiet 😉 Og desværre er der også et par små rustlignende pletter på det, men det er nok nærmere hende der er pletfjerningseksperten, så dét får hun altså selv lov til at forsøge at fjerne 😉

 

One Response to “Langstingsbroderi”

  1. Susana says:

    This is beautiful, Anita!!!!!!!!!!!!!
    What a wonderful work!! Well done!!

Leave a Reply