Feed on
Posts
Comments

Kuk kuk

To my foreign readers – sorry, wont be posting in English for some time – please let me know if you feel that’s a pity 😉

Som den opmærksomme læser måske har opdaget, så har her været stille – meget stille. Der var en PhD jeg gerne ville have gjort færdig, så alt det “sjove” blev lagt på hylden for en tid. Jeg er ikke færdig med PhD’en endnu, men føler bare jeg gerne vil lave lidt flere af de ting jeg lavede før. Også selvom jeg nu er i pædagogikum på Fjerritslev Gymnasium og derfor burde have endnu mere at se til 😉

Af andre store forandringer, kan jeg fortælle at vi nu ikke har nymfeparakitter. Lille Bøv og Nynne er flyttet til en voliere hvor de har mere plads at boltre sig på og andre fugle at snakke med. Jeg tror vi alle fire har det bedre med det på denne måde, så det er ren win/win 😉

Der er selvfølgelig tid til noget kreativt ind imellem arbejdet og alt det andet der skal passes. Det er ikke mange garnkøb det er blevet til, men tre typer garn er der da kommet ind på matriklen, alt sammen fra Garnudsalg.dk.

Det seneste er Blackhill Silke & Uld, 500 gram af farven Klitmøller:

Klitmøller

Jeg har planer med det, men det må I få at se senere.

Inden det blev det til lidt Blackhill Alpaca 50 gr og Blackhill Højlandsuld 100 gr:

Alpaca

Højlandsuld

Som I måske kan se, glemte jeg at tage billeder af det inden jeg gik i gang med at strikke. Det blev til en fin vest som var skøn at strikke.

Oppe i Norge

 • Mønster/Pattern: Oppe i Norge af Annette Danielsen
 • Garn/Yarn: Blackhill Alpaca og Højlandsuld
 • Farve/Colour:  Gul og Sunrise
 • Pinde/Needles: 3.5 & 4mm
 • Størrelse/Size: 4 år
 • Garnforbrug/Used yarn: 36+55 gr= 288+302 m
 • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 1791 gr = 7733 m

Vesten var til min lille ven Ninko som jeg boede samme sted som i Australien. Her i sommers var jeg heldig at skulle til konference i Prag, hvor hele den slovakiske familie troppede op for at mødes med mig (og Kim). Jeg forsøgte at få et billede af Ninko i vesten, men når man er 3 år og der er ret så varmt, så er dét altså bare ikke sjovt 😉

2 Responses to “Kuk kuk”

 1. Janne says:

  Hej Anita
  Skønt at høre fra dig. Var næsten ved at blive bekymret……
  Håber du har haft tid til at nyde den gode sommer også.

  • Anita says:

   Hej Janne

   Bare rolig, ingen grund til bekymring 🙂

   Der har også været lidt tid til at nyde sommeren ja 🙂 Glæder mig til at kunne prioritere anderledes uden dårlig samvittighed 😉

Leave a Reply