Feed on
Posts
Comments

Overblik

Egentlig er jeg blevet færdig med et stykke strik som har taget mig lidt over et år (nok mest pga. en tur til Australien). Desværre endte den med at være alt for lille – jeg er åbenbart lidt for optimistisk mht. min størrelse når jeg strikker noget designet af Annette Danielsen. Så cardiganen Overblik er foræret til en veninde, som godt kunne passe den, mod at hun selv satte knapper i og fiflede med halsaflukningen som umiddelbart var for løs. Så er den da ude af verden, og kan glæde en anden (nu har jeg jo også været den heldige aftager af lidt strik en gang imellem, så det manglede da egentlig også bare at jeg gav lidt videre også 😉 ) Nu vil jeg ikke tvinge andre til at agere model for mig, så indlægget er kedeligt billedløst, men I må gerne krydse fingre for at den Nostalgi jeg strikker nu, kommer til at passe MIG! 😉

 

Actually I finished another knitted object, which has taken me a bit more than a year (mostly because of a trip to down under). Unfortunately it turned out too small – apparently I’m a bit optimistic when it comes to designs by Annette Danielsen. So I gifted the cardigan Overblik to a friend, and it fits, she just had to sew in buttons and correcting the neck-edge herself. So the cardigan can please someone else and I find peace (I’ve been the happy recipient of some knitted stuff, so I guess it was about time I gave something away as well 😉 ). I don’t like forcing anyone to pose as a model, so no pictures, but I would be happy if you crossed your fingers, that the cardigan, Nostalgi, Iøm knitting now, is going to fit ME! 😉

 

  • Mønster/Pattern: Overblik af Annette Danielsen
  • Garn/Yarn: Isager Strik Tvinni
  • Farve/Colour:  Blue-green (26)
  • Pinde/Needles: ? (3-4) mm
  • Størrelse/Size: S
  • Garnforbrug/Used yarn: 250 gr= 1276 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 997 gr = 2833 m

Leave a Reply