Feed on
Posts
Comments

Simple Skyp

Da jeg var i Australien strikkede jeg jo et sjal til Mirka, som er professoren jeg besøgte. Efter hun rejste til Europa (før mig) tog hendes kæreste, Joe sig rigtigt godt af mig (det gjorde han såmænd også mens Mirka stadig var der). Derfor synes jeg også han skulle have noget strikket. Men et sjal ville han nok ikke blive glad for 😉 Så valget faldt på et par strømper – jeg kan jo håbe han besøger Europa på et tidspunkt og rent faktisk får brug for dem 😉 Det er det størte par strømper jeg har strikket til dato, en Australsk størrelse 11, hvilket svarer ca. til str. 46-47. Jeg valgte en grå farve, noget af det garn Mette har solgt til mig 😉 Mønsteret blev et simpelt et, men samtidigt ikke for kedeligt 😉

 When I was in Australia, I knitted a shawl for Mirka, the professor I was visiting. After she left for Europe (before me) her boyfriend, Joe took really good care of me (he actually did that before Mirka left as well). So I thought he should also have something knitted. But I’m guessing he wouldn’t have liked a shawl 😉 So I chose socks – I hope he will visit Europe at some point, where he will actually need them 😉 It’s the biggest pair I’ve knitted so far, a size 11 (Australien). I chose a grey color, some of the yarn Mette sold me 😉 The pattern is simple, but not too boring 😉

Simple Skyp

  • Garn/Yarn: Nobile fra Fakta
  • Farve/Colour:  Grå / Grey
  • Pinde/Needles: 2.5 mm
  • Størrelse/Size: AU: 11
  • Garnforbrug/Used yarn: 104 gr = 437 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 1005 gr = 4259 m

 

Leave a Reply