Feed on
Posts
Comments


View Larger Map

Når man har sagt Australien og dyreliv, er det nok ikke så få som kommer til at tænke på Steve Irwin. Det var egentligt lidt en tilfældighed at vi “kom forbi” Australia Zoo og besluttede os for at den måtte vi hellere besøge. Og hvis man ikke vidste det, så ville det faktum at den ligger på Steve Irwin Way nok være et ret godt praj om at det er ham, der har ejet den. 467 billeder blev det til, men det er et begrænset udvalg jeg viser her 😉 Når man har set en koala, en kænguru og en krokodille, tjaeh så har man jo set de fleste 😉 Billederne bærer også præg af at der var ret mange krybdyr i zoo’en. Og der var ret meget “Crikey” over den. På Crocoseum (et slags stadium) så vi et rigtigt fedt sjov med fugle og efterfølgende krybdyr. Og de australierne kan altså det der med at vise deres begejstring for hvad de laver. Måske er det i virkeligheden bare en egenskab dem der har sådan en profession besidder, men omend ikke andet gjorde det showet til en rigtig god oplevelse.

When you’ve said Australia and animals, a lot of people would probably think of Steve Irwin. It was kind of a coincidence that we “passed by” Australia Zoo and decided to visit. And if you weren’t aware, the fact that it is situated at Steve Irwin Way, would probably give away that he was the owner. We took 467 pictures, but I only show a small part here 😉 When you’ve seen one koala, one roo and one croc you’ve seen them all, right? 😉 The pictures also shows that there are a lot of reptiles in the zoo. And there were a lot of “Crikey”! At the Crocoseum (a kind of stadium) there were a really great show with birds and reptiles. And the Australians really spread their enthusiasm for what they do. Maybe it’s more a animal keeper thing, but no matter what, it made the show a terrific experience.

Øgler / Lizards

 

Stor krokodille! / Big croc!

 

Latterfugl / Kookaburra

 

Kænguru nusning / Kangaroo petting

 

Kim og kænguruen / Kim and the roo

 

Koala

 

Koala

 

Blomst / Flower

 

Mig og en elefant / Me and an elephant

 

Mig / Me

 

Næsten nygifte 😉 / Almost newly weds 😉

 

Ara i fugleshowet / Macaw in the bird show

 

Kakaduer i fugleshowet / Cockatoos in the bird show

 

Krokodille i showet / Croc in the show

 

Efter besøget i Australia Zoo tog vi til Caloundra og på informationscenteret. Her fik vi hjælp til hvor man kunne besøge Great Barrier Reef fra og hvor vi kunne overnatte. Det blev til en parkeringsplads tæt på hovedvejen som var indrettet til rejsende. Den bil der endte med at holde ved siden af vores, transporterede faktisk nogle unge danskere som lod til at nyde surferlivet.

After visiting the zoo, we went to Caloundra and visited the information center. Here they helped us find a place where we could visit Great Barrier Reef from and a place to spend the night. The second was a parking lot close to the highway, just for spending the night. The car which parked next to hours was full of young Danes who seemed to enjoy the surfer life.


View Larger Map

2 Responses to “Australia Zoo, May 11, 2012”

  1. marianne Sandemand says:

    Godt at du ikke blev spist af den store krokodille ;-D

Leave a Reply