Feed on
Posts
Comments

Det er jo ikke fordi jeg er holdt op med at være kreativ, jeg er bare lidt bagud med opdateringerne grundet hjemkomst til huset, familie, venner, arbejde og så ren og skær dovenskab 😉 I går var mine forældre her og hjælpe med at få has på det meste af vores ukrudt, det er bare lykken med så hjælpsomme forældre. Vi nåede ikke det hele, men jeg/vi lærte da en del om haven.

I’m still doing crafts, I’m just a little bit behind on the updates due to arrival at the house, family, friends, work and pure laziness 😉 Yesterday my parents were here, helping to get rid of most of our weeds, it is pure happiness to have so helpful parents. We didn’t get it all, but I/we did learn a lot about our garden.

Nå, men en af de ting der er blevet færdige siden jeg er kommet hjem fra Australien er denne søde kanin. Jeg begyndte egentligt på den da jeg sad i flyveren mod Australien, men hækling er stadig ikke min foretrukne beskæftigelse, så det er først 5 mdr. senere den blev færdig (nåeh ja, så nåede jeg også at pille den op en enkelt gang, fordi jeg synes det blev for stramt).

 Well, one of the things I finished since I got back from Australia is this cute bunny. I actually started it on the plane to Australia, but crocheting isn’t my favorite craft, so it was only finished 5 months later (oh well, I also managed to frog it because it was too loose)

Miffy har nu fået et godt hjem hos min niece Louise.

Miffy has now a good home with my niece Louise.

 • Mønster/Pattern: Miffy
 • Garn/Yarn: Løve garn Luna (50% bomuld/50% bambus) / (50% cotton/50% bamboo)
 • Farve/Colour: Hvid og grøn / White and green
 • Nål/Hook: 3,5mm
 • Størrelse/Size: Onesize
 • Garnforbrug/Used yarn: 28 gr = 56 m grøn/green, 36 gr = 72 m hvid/white

Og så arbejder jeg også på at få mine oplysninger om garn-forbrug og indkøb opdateret 😉

And I’m also working on updating my yarn in and out 😉

2 Responses to “På tide med noget kreativt / About time for some crafty stuff”

 1. Hvor er den sød 🙂 Hæklede dyr er “in” – så jeg lige i Babysam i dag. Hvad bruger du egentlig som fyld i sådan en fætter?

  • Anita says:

   Åh ja, men jeg har også altid været helt med på moden – eller noget 😉

   Jeg har brugt noget pudefyld som jeg fik af en i Australien – hvis du bliver klogere af det? 😉

Leave a Reply