Feed on
Posts
Comments

Jeg “lovede” jo at der ville komme flere fugle, og det gør der. Både nu og senere. Vi besøgte Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor der faktisk var gratis entré til den forreste del af parken, hvor de hver morgen og eftermiddag havde (bjerg)lori-fodring. Det er bare bjerglorier der holder til i byen/området som kommer flyvende for at få del i godterne.

I “promised” more birds would come, and so it will be. Now, and later. We visited Currumbin Wildlife Sanctuary, which had free entrance to the front of the park, in which they fed lorikeets every morning and afternoon. It is lorikeets living in the city/area who flies in to take advantage of the situation.

Bjerglori-fodring / Feeding of rainbow lorikeets

 

Jeg fodrer lorier / I’m feeding lorikeets

 

Læg mærke til barometeret! / Notice the indicator!

Og det er ikke overdrevet at det var “Crazy”. Det var bestemt en helt vildt fed oplevelse, men det var ikke lutter idyl. Når man har de der 10 lorier på tallerkenen ad gangen og flere gerne vil til, så er der dømt kamp på ens arme. Og har man tyndhudede kvindearme som mine, så går der lige et par uger inden armen er helet 😉 Men det var bestem dét værd! Men tag en langærmet trøje på 😉

And “Crazy” isn’t exaggerated. It was truly a cool experience, but it wasn’t all happy times. When you have 10 lorikeets on the plate at a time and more wants to join, there’s gonna be a fight on your arms. And if you have thin-skinned woman-arms like mine, then a couple a weeks will pass before your arm is healed 😉 But it was definitely worth it! But wear a long-sleeved shirt 😉

Der er mange om brødet / There’s a lot to be fed

Noget af arenaen / Some of the arena

 

Bjerglorier overalt / Lorikeets all over

Efter fodringen kunne man så købe billet til at købe ind i resten af parken.

After the feeding you could buy a ticket for access to the rest of the park.

En fritgående øgle / A wild lizzard

 

Skarver / Cormorants

 

Ibis

 

Australsk-asiatisk slangehalsfugl / Australasian darter (snakebird)

 

Pelikan-fodring / Pelican feeding

Slangehalsfugl og skarv får mad/ Darter and cormorant gets food

 

Måge / Gull

 

Åle-fodring / Feeding of the eels

 

Slange-show / Snake show

 

Possum

Disse små firben var meget hurtige og og en hel masse farede rundt på skovbunden.

Those tiny lizzards were very fast and there were a lot of them on the forest floor.

Lille bitte firben / Tiny lizzard

 

Dingo

 

Revne i træ / Crack in a tree

Og der var flere fugle, denne gang i et fugleshow.

And there were more birds, this time in a bird show.

Sort kakadue / Black cockatoo

 

Lille ugle / Small owl

 

Flycende ugle / Flying owl

 

Ugle / Owl

Og så blev der lagt op til at en af de farligste fugle i Australien ville komme på scenen…

And then one of the most dangerous birds would arrive at the scene…

Farlig fugl / Dangerous bird

Okay, måske var det ikke denne 😉

All right, maybe it wasn’t this one 😉

Ørn / Eagle

 

Ørn / Eagle

 

Ørn / Eagle

 

Wombat

 

Ællinger / Ducklings

Bemærk, ingen billeder af koalaer eller kænguruer! Det betyder ikke at de ikke var til stede, men tror måske vi allerede her var ved at have set vores andel, så det er ikke der vores fokus var (eller også har jeg bare fået nok af de billeder vi tog af dem 😉 )

Notice, no pictures of koalas or kangaroos! They were there, but I think we were kind of fed up with them already, so they were not our main focus (or maybe I was just fed up watching the pictures of them 😉 )

3 Responses to “Currumbin Wildlife Sanctuary, May 9, 2012”

 1. Nina says:

  Okay, sådan en pelikan er godt nok temmeligt stor… (for ikke at tale om ålene!) Der kan man bare se 🙂 Og så ser det altså temmeligt vildt ud med alle de fugle på dig – også selvom jeg godt ved, du klarer det med klatrende fugle mere elegant end jeg gør 😉

  • Anita says:

   Ja, pelikanerne er ret store. Men dem der færdes ude i den vilde natur (eller knap så vilde ved de strande jeg var ved) flyttede sig heldivis når man kom tæt på. Og det er rigtigt, der kan blive et ordentligt måltid ud af sådan en ål 😉

   Jeg er overbevist om at der var tider hvor jeg så knap så elegant ud med de fugle på armen. Når de sad og sloges på armen, så greb de altså bare fast med kløerne. Men det var ret sjovt at se hvor forskelligt folk reagerede på dem – det gik fra den ene yderlighed til den anden 😉

 2. […] kan huske hvad man har lavet efterfølgende. Dette var tilfældet efter vi havde været i Currumbin Wildlife Sanctuary. For hvor var det lige vi sov henne? Ingen af os husker det, vi mindes bare det må have  været […]

Leave a Reply