Feed on
Posts
Comments

Oakvale Farm & Fauna

Jeg er lidt bagud med indlæggene, men det er der jo ikke noget nyt i 😉

Jeg må sige at den australske sommer ikke har imponeret, men synes til gengæld at “efteråret” tegner godt. I dag har jeg i hvert fald nydt på stranden og den udendørs swimmingpool. Min højre fod har det ikke så godt, efter jeg vist har lavet et eller andet med den på min 4. løbetur hernede. Det var i onsdags, torsdag var ikke så slem, men en tur til Sydney fredag med stort set al færdsel på gåben gjorde ikke foden godt. I går blev jeg på værelset det meste af dagen med benet oppe, og det hjalp da også en del. Jeg kommer ikke lige ud at løbe de næste par dage, men turen i swimmingpoolen gik udmærket og foden gør i hvert fald ikke helt så ondt mere.

En af de beste oplevelser jeg har haft hernede, er nok turen til Oakvale Farm & Fauna. Inden det var vi dog et smut forbi et Shark and Ray center. de skulle vist prale af at være verdens største af slagsen. Jeg var nu ikke imponeret, hverken af størrelsen eller forholdene. Det er da lidt trist at se sådanne basiner:

Det var da meget hyggeligt at få lov til at fodre de små hajer og rokker. Man fik sådan en pind med en tøjklemme for enden og et lille plastikkrus med lidt rejer og blæksprutter, som man så kunne fodre dem med. “Fiskene” blev helt vilde når man stak pinden ned til dem, og det føltes faktisk som om de forsøgte at suge hele pinden ind i munden eller trække en med ned i “dybet”. Lidt vildt var det også at denne “lille” fætter gad at gøre sig ulejligheden for at komme hen efter et lille stykke blæksprutte.

Man måtte også gerne klappe de fleste af hajerne og rokkerne, bare man ikke rørte dem ved øjnene. Det var lidt svært – og især at få et godt billede af det 😉

Jeg var heldig at få betalt indgangen til stedet, af vores søde kollega som stod for udflugten den dag – ellers havde jeg nok været slemt skuffet over at have givet 20 AUD (=120 kr) for at komme ind.

Bagefter tog vi så til Oakvale Farm & Fauna. Og dem som kender mig godt, ved jeg er en sucker for nuttede dyr – så dette var paradis for mig 😉 (bortset fra manglen af Kim ved min side)

Her var nuttede gedekid og en minigris. Der var også voksne geder som rendte rundt og forsøgte at få noget af det mad vi havde købt til at fodre med.

Kidet var ret blød 🙂 Umiddelbart efter vi ankom, var der mulighed for dette:

Nusning af koalaer er ikke sådan at kimse ad. Også selvom de sover 😉

De kan altså sove i de mærkeligste stillinger.

Nogle af dem var dog vågne.

Og nogle var nysgerrige:

Nuttede var de 🙂 Herefter gik vi lidt rundt til nogle af de andre dyr, kaniner, nymfeparakitter :-), marsvin, høns, kalve, køer, heste, ænder, indtil vi kom til dette skilt:

Så var det godt vi havde købt godt med foder:

Nogle af dem savlede altså mere end andre.

Der var alle størrelser:

Og andre dyrearter der også ville have mad!

Til tider følte man sig lidt forfulgt 😉

Kig godt efter, kan du se det?

Og for lige at vise forskellen på en kænguru og en wallaby:

Der var også en masse andre dyr, mest fugle og papegøjer. Desværre løb mit kamera tør for batteri og vi var lidt i tidsnød. Men jeg skal helt sikkert derhen igen, så I skal nok få flere billeder af nogle andre dyr 😉 Jeg lover dog ikke at disse er de sidste af koalaerne og kænguruerne 😉

One Response to “Oakvale Farm & Fauna”

  1. […] gik turen fra Joes indkørsel i Stockton til Oakvale Farm and Fauna World. Det er et af de steder jeg har været før, og hvor jeg blev nødt til at slæbe Kim med hen […]

Leave a Reply