Feed on
Posts
Comments

Sommerfugl / Butterfly

En af de hemmeligheder jeg har haft gang i er dette broderi som jeg lavede til min svigermors fødselsdag. Der kommer nok et par stykker mere med tiden. Der er lagt op til at det skal være en mellemlægsserviet, men da min svigermor også har mange broderier hængende på væggene, ville jeg lade hende selv bestemme. Det er derfor den ikke er strøget endnu 😉

One of the secrets I’ve been making is this embroidery for my mother in laws birthday. There will probably come some more with time. It is supposed to be a doily, but as my mother in law has a lot of her embroideries one the wall, I would let her decide herself. This is the reason for it not being ironed yet 😉

One Response to “Sommerfugl / Butterfly”

  1. […] et broderi er klar til samlingen med sommerfugle til svigermor. De er ikke så hemmelige mere, men hun må lige vente til jeg kommer hjem med at få […]

Leave a Reply