Feed on
Posts
Comments

London

Som lovet kommer her lidt om vores tur til London. Jeg kan sige det kort med ordene “Shopping” og “Egern”. Så hvad lavede vi? Vi brugte en masse penge (deraf shopping delen) – vi tog dog ingen billeder af det – sorry 😉 Vi så også “Løvernes konge” som musical, den var god. Men hvor passer egernet ind? Okay, der er en masse små parker i London, som vi gik igennem når vi skulle frem og tilbage mellem hotellet og Oxford Street (for det meste – det er den store shoppe-gade 😉 ) I parkerne var der en masse duer og EGERN! De krævede noget at spise – så vi forsøgte med toastbrød, men nej – de forlangte blåbærmuffins! (Så det fik de)

As promised, a bit about our trip to London. In fact I can probably summarize it in two words: “Shopping” and “Squirrel”. So what did we do? We spend a lot of money (hence the shopping part) – we didn’t take a lot of pictures of that -sorry 😉 We also went to see “The Lion King” musical, it was really nice. But where does the squirrel fit in? Okay, there are a lot of small parks in London, which we went through on our walks back and forth between the hotel and Oxford Street (mostly – it is the big shopping street 😉 ) In the parks there were a lot of pigeons and SQUIRRELS! They demanded something to eat – so we tried with some white bread, but no – they wanted blueberry muffins! (So we gave it to them)

Jeg lavede dog andet end at fodre egern – vi så Big Ben.

I did however do other stuff than feed squirrels – we saw Big Ben.

Og så fodrede jeg et andet egern.

Then I fed some other squirrel.

Men seriøst, jeg lavede andre ting – jeg tog billeder af Kim der fodrede et egern 😉

But seriously, I did do other things – I took pictures of Kim feeding a squirrel 😉

Og også da han fodrede duer.

And also when he fed pigeons.

Okay, indrømmet, vi er ret vilde med søde dyr. Men jeg besøgte også Loop. Jeg købte to nøgler garn, et nøgle Tosh Sock som en gave til vores søde fugle-sitter og et nøgle Malabrigo Sock i den flotte Tiziano Red:

Okay, I admit it, we’re suckers for cute animals. But I also visited Loop. I bought two skeins of yarn, one skein Tosh Sock gifted to our lovely bird-sitter and one skein of Malabrigo Sock in a lovely Tiziano Red:

Jeg købte også et nyt målebånd, men igen ikke noget billede 😉 Og shoppe-delen bestod mest i at købe kjoler, sko og en jakke – jeg kan godt lide butikkerne i London 🙂

I also bought a new tape measure, but also no picture 😉 And the shopping part were mostly buying dresses, shoes and a coat – I like the shops in London 🙂

One Response to “London”

  1. Marianne Sa says:

    Det lyder da som en rigtig fornuftig og hyggelig tur til London.
    Bare det var mig.

Leave a Reply