Feed on
Posts
Comments

Aeolian

Jeg blev færdig med dette sjal i går og spændte det ud. Det er et af de mest komplicerede lace projekter jeg har strikket indtil videre og det gik op for mig hvor langt jeg er kommet siden jeg strikkede mit første lace projekt. Der er en masse perler på – det ser pænt ud, men de sidste par rækker var ikke så sjove at strikke 😉

I finished knitting this shawl yesterday, and I blocked it. It is one of the most complicated lace projects I’ve knitted so far and I realized how far I’ve come since the first lace project I did. There are a lot of beads on this – it looks pretty, but on the last couple of rows it wasn’t that fun anymore 😉

Før / Before

 

Efter / After

  • Mønster/Pattern: Aeolian by Elizabeth Freeman
  • Garn/Yarn: S. G. Test 50 fra Henrichsens Uldspinderi
  • Farve/Colour: Brun-lilla /Brown-purple
  • Pinde/Needles: 4 mm
  • Størrelse/Size: 6 gentagelser af Yucca diagram / 6 repeats of Yucca chart
  • Garnforbrug/Used yarn: 90 gr = 576 m
  • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 2081 gr = 10355 m

I en af de næste indlæg vil jeg vise billeder fra vores tur til London (og mit garnkøb) og forhåbentligt fortælle jer hvilke beslutninger vi har truffet herhjemme 😉

In the one of the next posts I will show some pictures from our trip to London (and my yarn purchase) and hopefully tell you which decisions we have been making here at home 😉

One Response to “Aeolian”

  1. […] svigerinde fylder 50 år senere på året ? og hun er så glad for det Aeolian sjal jeg strikkede til hende for nogle år siden, at hun ønsker sig et magen til, bare i en anden […]

Leave a Reply