Feed on
Posts
Comments

Spindle

Jeg har strikket flere strømper, denne gang til mig selv 🙂 Et fint mønster jeg har haft i min kø et stykke tid og endelig har fået strikket. Jeg lavede tåen kortere, jeg lavede maskesting over 20 masker, men ellers har jeg fulgt mønsteret.

I’ve knitted more socks, this time for myself 🙂 A nice pattern I’ve had queued for a while and finally knitted. I made the toe shorter, as I grafted 20 sts together, but otherwise I followed the pattern.

 • Garn/Yarn: Debbie Bliss Baby Cashmerino
 • Farve/Colour: Blå/Blue
 • Pinde/Needles: 2,75 mm
 • Størrelse/Size: Min størrelse / My size 😉
 • Garnforbrug/Used yarn: 92 gr = 231 m
 • Garnforbrug i år/Used yarn this year: 1448 gr = 6798 m

Faktisk blev jeg færdig med dem sidste måned, men jeg har haft travlt med arbejde. Jeg har været til konference nogle dage for et par uer siden og jeg er lige kommet hjem fra København (DTU) efter at have deltaget i et PhD-kursus denne uge.

Actually I finished them last month, but I’ve been busy working. I’ve been to a conference/workshop for some days a couple of weeks ago, and I just got back from Copenhagen (DTU) after participating in a PhD-course this week.

6 Responses to “Spindle”

 1. Hvor er de flotte dine strømper. Bliver de ikke hurtigt slidt, når de ikke er strikket i strømpegarn?

  • Anita says:

   Det var jo et forfærdeligt godt spørgsmål 😉 Jeg har heldigvis ikke haft brug for dem endnu, men overvejer også lidt om de bare skal bruges til hjemmehygge for ikke at slide for meget på dem 🙂

 2. Sikke dog nogle fine strømper.
  Det er vel nok et smukt mønster!

 3. Lis says:

  Wau sikke smukke strømper, flot arbejde.

Leave a Reply