Feed on
Posts
Comments

Det er faktisk blevet til en del perlesyning i år. Udover det store påskeæg og alle tingene jeg lavede til blogtræffet har jeg lavet denne blomsterklokke i forbindelse med en byttehandel, hvor jeg fik nogle fine kort 🙂

Actually I’ve done a lot of beading this year. Besides the large Easter Egg and all the stuff I made for the bloggers meeting, I’ve made this Bell of Flowers for a swap, where I got some pretty cards 🙂

Den er syet over en 16 styroporklokke med top og de 8 roser + 12 rosenknopper(med små blade) er syet på bagefter.

It’s sewn over a 16 cm styropor bell with top and the 8 roses and 12 rosebuds (with small leaves) are sewn on afterwards.

Der er også en knebel, så det er en “rigtig” klokke 😉

There’s also a clapper, which makes it a “real” bell 😉

Jeg frygtede ærligt talt roserne og rosenknopperne og påsyningen af dem, men det gik mere eller mindre smertefrit da det kom til stykket. De var hurtigt at lære udenad og syntes også jeg fandt en god måde at sy dem fast på, som ikke blev for besværlig. (der var dog en fejl i opskriften mht. hvor den ene af rosenknopperne skulle sys på, men så er det godt der er billede i opskriften 😉 )

Honestly I feared the roses and rosebuds and sewing them on, but it wasn’t that bad after all. They were easy to learn by memory and I found a nice and easy way to sew them on. (though there were a mistake in the pattern on where to put one of the rosebuds, but luckily there’s a picture in the pattern 😉 )

6 Responses to “Blomsterklokke / Bell of flowers”

 1. Den er rigtig flot din klokke. Minder om den juleklokke jeg syede for mange år siden, og jeg kan huske jeg syntes det var besværligt at sy blomsterne og bagefter at sy dem på.
  Jeg tror jeg skal have fundet mit påskepynt – der har jeg også et par perleting imellem. Det er mange år siden jeg har haft påskepynten fremme, så det er vel også på tide.

  • Anita says:

   Mange tak for rosen 🙂

   Og ja, jeg har også noget påskepynt som jeg ikke er for flittig til at finde frem (især ikke efter det er blevet puttet i kælderen 😉 ) Men jeg plejer faktisk at lave en del påskepynt i perler, fordi jeg synes de ting er så forårsbebudende. Jeg har bare ikke så meget selv, men husker tydeligt min mor altid havde grene med gæslinger og så alverdens små påskeæg som min Bedstemor har lavet til hende 🙂 Det var jo også det første jeg lærte at lave, så nok derfor de har en speciel plads i mit hjerte 🙂

 2. Birthe says:

  Fantastisk flot klokke. Jeg er fuld af beundring over de smukke ting du kan lave.

 3. Lis says:

  Øj Øj – helt vildt smuk klokke du har lavet, sikket et stort arbejde du her viser frem, jeg håber at jeg en gang skal se den IRL.
  Jeg har flere af dine smukke påskeæg der hænger på min troldegren, samt de to æg fra “give a way” fra din konkurence. tusind tak for dem.

  • Anita says:

   Mange tak for rosen 🙂 “Desværre” er klokken blevet sendt mod sin ejermand, så du får ikke lov at se den IRL 🙁

   Dejligt at høre at du er glad for påskeæggene. Jeg skal helt sikkert selv have en gren med påskeæg på et tidspunkt 🙂

Leave a Reply