Feed on
Posts
Comments

Jeg har seneskedehindebetændelse, eller det tror jeg i hvert fald (jeg har ikke snakket med min læge om det). For det meste blusser det op hvis jeg kun laver en type af bevægelse med min hånd, f.eks. hvis jeg kun sidder ved min computer en hel dag, eller strikker en hel dag. Men for det meste sker der ikke noget hvis jeg bare veksler lidt mellem de forskellige ting. Når jeg ikke kan forhindre det, og det begynder at gøre ondt, så bliver jeg nødt til at lade håndleddet få lidt ro, og så finder jeg mine broderier frem når lysten til håndarbejde melder sig. Jeg arbejder stadig på nogle af de ting jeg har fået fra min mor, dette er det sidste jeg har fundet frem:

I have carpal tunnel syndrome, or at least I think so (I haven’t seen the doctor about it). Mostly it blushes up when I only do one type of movements with my hand, for instance when I just sit at my computer all day, or knit all day. But everything is usually good when I just do a bit of both. When I can’t prevent it, and it starts aching, I have to relax the wrist, so I grab my embroidery when the need for crafting emerges. I’m still working on some of the stuff I got from my mom, this is the latest I’ve picked up:

Sådan så det ud da jeg begyndte på det.

This is how it looked when I got my hands on it.

Jeg har også et julehjerte der er færdigbroderet, men som lige mangler at blive monteret.

I also have a Christmas heart which I have finished the embroidery on, but it still needs to be assembled.

2 Responses to “Når jeg ikke strikker/When I’m not knitting”

  1. Lis says:

    Stort arbejde de er gået i gang med, men dejligt t sysle med når armene/håndledene ikke kan klare andet.

    God bedrig med håndledene/armene

    • Anita says:

      Mange tak 🙂 Håndledet har det heldigvis bedre, så nu kan der strikkes igen. Men broderiet skal også nok komme i gang igen, især plejer jeg at nyde det over julen 🙂

Leave a Reply